Ravintolasektoriin kohdistuu koronapandemian vuoksi rajoituksia, jotka voivat olla kohtalokkaita yritystoiminnan jatkumiselle. Matkailu- ja ravintolapalvelut ry MaRan mukaan ravintola-alan yrityksissä on tehty kaikki voitava, jotta asiakkaat ja työntekijät voivat olla turvallisesti ravintoloissa. Olisi tärkeää, että myös asiakkaat noudattaisivat korona-ajan lainsäädäntöä ja ravintoloiden sen perusteella antamia ohjeita, jotta yritykset voisivat toimia mahdollisimman normaalisti.
Henkilökunnan antamien turvallisuusohjeiden noudattaminen, käsihygieniasta huolehtiminen ja riittävän etäisyyden pitäminen toisiin ihmisiin auttaa pitämään ravintola-alan yritykset toiminnassa. Ravintoloiden pelastamiseen tarvitaan nyt
yhteispeliä, joten nautitaan alkoholia kohtuudella ja toimitaan vastuullisesti.
Yorumlar