SAJK
 

Hyödyllisiä linkkejä

SAJK on EFWSID:in (European Federation of Wine and Spirits Importers and Distributors) jäsen. Lisäksi teemme yhteistyötä erityisesti Ruotsin ja Norjan sisaryhdistysten kanssa, koska näissä maissa on lukuisia yhtäläisyyksiä Suomen alkoholilainsäädännön sekä alkoholijuomakauppaan suhtautumisen osalta.

Ruotsalainen Sprit & Vinleverantörsföreningen (SVL) on viinien ja väkevien alkoholijuomien maahantuojien ja valmistajien yhdistys.

http://www.spritochvinleverantorerna.se

Norjalainen Vin - og brennevinleverandørenes forening (VBF) on alkoholituotteiden maahantuojien ja valmistajien yhdistys.

http://www.vbf-org.no/

spritsEUROPE on laatinut standardit, joiden tarkoituksena on varmistaa, että kaupallisessa viestinnässä ei kannusteta tai hyväksytä mitään alkoholin liika- tai väärinkäyttöä.

www.spirits.eu

 

Puhutaan alkoholista -ohjelma. Nuorten alkoholinkäytön vähentämiseksi tarvitaan aktiivisuutta ja tukea koko yhteiskunnalta. Puhutaan alkoholista on kouluille suunnattu opetusohjelma, jonka tarkoituksena on ennaltaehkäistä nuorten alkoholinkäyttöä ja siirtää alkoholinkäytön aloitusikää myöhemmäksi.

www.puhutaanalkoholista.fi

 
nautikohtuudella.fi
tarjoaa tiivistettyä tietoa alkoholin kohtuukäytön eduista ja terveestä suhtautumisesta alkoholiin. Sivuston taustalla ovat suomalaisia alkoholin valmistajia edustava Alkoholijuomateollisuusyhdistys ja maahantuojia edustava Suomen Alkoholijuomakauppayhdistys. nautikohtuudella.fi pyrkii edistämään vastuullista alkoholinkäyttöä Suomessa.